short term loans
same day loans
instant payday loans
Home Video
Clipuri Video Online
Marea Sărbătoare - Ștefan cel Mare 500 Imprimare
Scris de marius   
Miercuri, 06 Iunie 2012 04:27

Filmul este istoria în imagini a sărbătoririi a 500 de ani de la adormirea Sfântului Ştefan cel Mare, care a culminat cu sărbătoarea din 2 iulie 2004. Sunt prezentate pregătirile pentru acest moment deosebit, pelerinajul organizat de Asociaţia Studenţilor Creştin Ortodocşi Români (ASCOR) pe jos de la Suceava la Putna, aspecte din viaţa obştii Mănăstirii Putna.

Vizionare plăcută!

Ultima actualizare ( Miercuri, 06 Iunie 2012 04:36 )
Continuare...
 

Recomandare

Publicații Ortodoxe este o librărie online, în paginile căreia puteți găsi cele mai citite reviste ortodoxe, dar și o variată colecție de cărți ortodoxe pentru sufletul fiecăruia.

Scopul nostru este să vă oferim revista sau cartea ortodoxă pe care o căutați la un preț convenabil, cât de curând posibil și cu minim de efort depus de dumneavoastră.

Carti Ortodoxe

Conferinta video pr. ierom. Hrisostom Radasanu - Calea, Adevarul si Viata Imprimare
Scris de marius   
Duminică, 14 Decembrie 2008 15:05

Pe data de 11 decembrie, la orele 18.00, in sala de conferinte a Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor s-a tinut conferinta cu tema "Calea, Adevarul si Viata" al carei invitat a fost parintele ieromonah Hrisostom Radasanu din cadrul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

Puteti vizualiza in intregime aceasta conferinta in playerul de mai jos la o calitate medie sau puteti descarca aici Conferinta parintelui Hrisostom Radasanu - Calea, Adevarul si Viata la o calitate foarte buna.

Ultima actualizare ( Duminică, 14 Decembrie 2008 15:21 )
Continuare...
 
Conferinta video Maica Siluana Vlad - Despre bucurie Imprimare
Scris de marius   
Luni, 08 Decembrie 2008 14:57

Joi, 4 decembrie 2008, la sala de conferinte a Protopopiatului Suceava a avut loc o conferinta organizata de Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor, Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni si A.S.C.O.R. Suceava. A vorbit despre bucurie monahia Siluana Vlad, psiholog la Centrul de Consiliere Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din cadrul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

Puteti vizualiza in intregime aceasta conferinta in playerul de mai jos la o calitate medie sau puteti descarca aici Conferinta Maica Siluana Vlad - Despre Bucurie la o calitate foarte buna.

Ultima actualizare ( Marţi, 09 Decembrie 2008 00:10 )
Continuare...
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2
RSS Misiune Ortodoxa

Site-uri recomandate

Librarie online de carti ortodoxe
Stiri Ortodoxe
Sfantul Nectarie

Semn de carte

Bookmark and Share

Statistici

Meniu Personal

Membri Online acum

None

Online in Chat

No users online

Acces membri
Inchide acces membri